Spaghetti alla carbonara

4.3 265 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino (optioneel) coupé en morceaux (3 cm)
  • 150 g de guanciale détaillé en dés (voir Conseils)
    150 g de pancetta, détaillé en dés (voir Conseils)
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1 œuf
  • 3 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 3 pincées de poivre noir moulu
  • eau salée pour la cuisson des spaghetti
  • 320 g de pâtes sèches, type spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 453.4 mg
Eiwitten 22.2 g
Calorieën 2424.3 kJ / 579.4 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 61.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...