Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 1 oignon, coupé en huit
- 400 g d'escalope de dinde, taillée en lanières (3 x 1 cm)
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 150 g d'eau, et une grande quantité d'eau salée pour la cuisson des nouilles
-
½
c. à café de fond de volaille en pâte maison
of ½ cube de bouillon de poule - 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 500 g de nouilles aux œufs, type spaetzle, fraîches
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, finement ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2521 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de poulet aux pommes de terre
2j 10 menit
Mon petit hachis Parmentier
1j
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Linguine aux champignons et aux lardons
30 min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50 menit
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 Min
Fricassée de poulet
55 Min
Gratin de pâtes au chèvre
40 min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 Min
Pâtes au poulet, bacon, tomates et épinards
45 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min