Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle

Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle

4.7 666 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g d'huile végétale
  • 1 oignon coupé en huit
  • 400 g d'escalope de dinde taillée en lanières (3 x 1 cm)
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 150 g d'eau et une grande quantité d'eau salée pour la cuisson des nouilles
  • ½ c. à café de fond de volaille en pâte maison
    ½ cube de bouillon de poule
  • 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
  • 15 g de fécule de maïs
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 2 c. à café de moutarde
  • 500 g de nouilles aux œufs, type spaetzle, fraîches
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche finement ciselé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37 g
Calorieën 2521 kJ / 600 kcal
Vetten 32 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...