Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 125 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (optioneel)
of 10 g de farine de blé (optioneel) - 150 g de vin rouge, de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636.8 kJ / 391.2 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 545.9 mg
Alternatieve recepten
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45 min.
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min.
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15 min.
Petits chocolats croustillants de Noël
Geen beoordelingen
Fricassée de poulet
55 min.
Starmix - B
1h
Orangeade
5 Min
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40 min.
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.