Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de fromage à pâte pressée, type appenzeller (fromage suisse) coupé en gros cubes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 ½ l d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 40 g de farine de blé
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 300 g de lait entier
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2754 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle au saumon fumé
20min
Gratin de pâtes
25 Min
Pipe rigate gratinés
1h
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Gratin de pâtes au fromage
50min
Timbale milanaise
55min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Pâtes au gorgonzola
40min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Quiche de la boîte à fromage
55min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min