Spaghettoni à la carbonara

Spaghettoni à la carbonara

4.1 232 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 portions

Ingrediënten

  • 120 g de pecorino coupé en cubes de 2 cm de côté
    120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté
  • 4 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de gros sel
  • 350 g de pâtes sèches type spaghettoni ou spaghetti
  • 150 g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
    150 g de pancetta, en fines tranches
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1798 kJ / 430 kcal
Vetten 20 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...