Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
120
g de pecorino, coupé en cubes de 2 cm de côté
of 120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
of 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1798 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Gnocchis à la carbonara
15 min
Carbonara
30 dk
Spaghetti carbonara
40 min.
Spaghetti alla carbonara
30 dk
Tartiflette
1h 15min
Ramen carbonara
25 min.
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min.
Spaghetti carbonara
25 min.
Spaghetti carbonara
40 min.
Fondue-raclette au mont-d'or
35 min.
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45 min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 min