Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive
- 6 gousses d'ail
- 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 100 g de vin blanc
- 120 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1309.8 kJ / 314.7 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h
Poulet à l'algérienne
40 min.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5 min.
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 min.
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1h
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10 min.
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1h 15 min.
Capellini aux merguez et tomates séchées
30min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45 min.
Poulet au jasnières
1h 25min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30 min.
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min