Pâte sauce crémeuse aux champignons et à la tomate

4.3 66 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de parmesan coupé en cubes (2 cm)
  • 150 g de lardons
  • 100 g de champignons frais en tranches
  • 350 g de tomates entières pelées au jus
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée d'épices à chili rouge séché
  • 300 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches typ Mafaldine
  • 5 feuilles de basilic frais déchirées en morceaux

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 856.3 mg
Eiwitten 20.8 g
Calorieën 2799.6 kJ / 669.1 kcal
Vetten 37.4 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 18.4 g
Koolhydraten 62.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...