Spaghetti aux tomates et aux champignons

4.5 49 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de légumes émietté
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de flocons de piment rouge, type pul biber (optioneel) (à adapter selon les goûts)
  • 100 g de lardons (optioneel)
  • 80 g de champignons bruns, frais émincés
  • 350 g de sauce tomate
  • 450 g d'eau
  • 300 g de pâtes sèches, type spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 862.1 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1505.2 kJ / 359.8 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 61.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...