Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 20 feuilles de persil frais
- 20 feuilles de coriandre fraîche
- 400 g de viande de bœuf hachée
La sauce
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g de tomates, en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 20 feuilles de persil frais
- 20 feuilles de coriandre fraîche, et 10 brins de coriandre ciselés pour le service
- 1 c. à soupe de gingembre en poudre
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 c. à soupe de cumin en poudre
- 1 pincée de sel
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochettes chich taouk et pommes de terre épicées
2h 20min
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Kebbeh (boulettes au bœuf et au boulgour)
2h 15 min
Briouates à la viande
50min
Mujadara (riz aux lentilles et aux oignons frits)
55 Min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1 godz. 35 min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Fricassés orientaux
2h 20min