Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe rase de cumin en poudre
- 1 c. à soupe rase de curcuma en poudre
- 2 c. à soupe rases de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe rase de gingembre en poudre
-
800
g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
of 800 g de collier d'agneau, en morceaux - 500 g d'eau
- 1 pincée de safran
- du sel
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 25 g de beurre
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 100 g d'amandes décortiquées
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2728 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Soupe canadienne
40min
Beignets en 3 ingrédients
25 menit
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35min
L'histoire Vorwerk
Pas d’évaluation
Makrouts (biscuits de semoule aux dattes)
1 godz. 15 min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 Std. 35 Min
Boreks au fromage
35min
Gâteau au chocolat cétogène
45min
Ragoût de poulet colombien
2h 20 min