Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Eiwitten
- 54.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 200.3 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 min