Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles -
250
g cuisse de poulet, désossée et sans peau, détaillée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
of 250 g de filet de poulet, sans peau, détaillée en cubes (3 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.4 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 490.5 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 min
Rissoler lardons et champignons
20 min.
Rissoler des oignons
20 min.
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min.
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min.
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min.
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min.