Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles -
250
g cuisse de poulet, désossée et sans peau, coupée en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
of 250 g de filet de poulet, sans peau, coupée en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2043.3 kJ / 488.4 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 490.5 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de porc en cubes
15p
Dorer 250 g de dinde en lanières
15p
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10p
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15p
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15p
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15p
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15p
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min
Rissoler des oignons
20min