Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La brioche
- 120 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de paprika
- 250 g de farine T00 (équivalent T45), et un peu pour fariner
- 1 œuf
- 2 pincées de poivre moulu
- 5 g de sel
La garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
- 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 150 g de cheddar râpé
- 80 g de bacon fumé, en morceaux
- 1 œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1233.4 kJ / 294.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 481.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50min
Purée mousseline
40min
Soupe épicée de lentilles corail et tomates, pommes de terre farcies
55min
ATELIER menu 1
1 godz.
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30 min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Bobun végétarien
1 godz. 15 min
Sauce au fromage
20min
Chakchouka à la feta
1 godz.
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25 min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min