Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 601.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Salade de poulpe et de poivrons
2h
Sirop citronnelle/gingembre
1h
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda
1h 15 min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2u. 40min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Starmix - B
1h
Bâtonnets de fromage et de graines de potiron
Keine Bewertungen
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1h 20 min
Couscous tfaya au poulet
2h