Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ c. à café de sel
- 800 g de gigot d'agneau désossé
- 1 c. à café de poivre noir moulu
- 20 g de romarin frais
- 1100 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, petites ou coupées en quatre
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de paprika
- 10 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994.3 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 601.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain apéritif noir aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Minipizzas ourson
3h 15min
Spaghetti frais aux fruits de mer
1 godz. 35 min
Coupe des îles
10h 30min
Aubergines roulées à la ricotta
1h 30min
Amaretto Sour
10 min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1 Std. 5 Min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 Min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Couscous de poulet aux légumes
1h 20min