Compatibele versies
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g d'huile végétale
of 30 g d'huile d'olive - 250 g de lanières de viande de bœuf (1 cm x 3-4 cm), essuyées avec du papier absorbant
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en morceaux (0,5 cm)
- 150 g de poivrons rouges, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 3031 kJ / 722 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 129 mg
Alternatieve recepten
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Dorer de l'agneau en cubes
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min