Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
1
gousse d'ail
of 20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles -
250
g de cuisse de dinde, sans peau et désossée, coupée en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
of 250 g de filet de dinde, sans peau, coupé en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séché avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2242.1 kJ / 535.9 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 185.5 mg
Alternatieve recepten
Rissoler 250 g de crevettes
15 Min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 Min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 Min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min