Dorer des oignons avec des lanières de porc

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 14 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
320 g

Ingrediënten

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 70 g d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
  • 250 g de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 320 g

Natrium 152 mg
Eiwitten 51 g
Calorieën 2604 kJ / 622 kcal
Vetten 45 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...