Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 320 g
- Calorieën
- 2604 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 152 mg
Alternatieve recepten
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 min
Rissoler des oignons
20 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Dorer une poitrine de porc
15 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Dorer 250 g de porc en cubes
15 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min