Compatibele versies
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 90 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 6 feuilles de basilic frais
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de pignons de pin
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 320 g de pâtes sèches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3881.3 kJ / 923 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 124 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 15 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Riz fondant aux légumes
25 menit
Riz sauté aux épices et champignons
45min
Paella express aux crevettes
35min
Cabillaud à la sauce tomate
30min
Sauce au thon et à la tomate pour les pâtes
35min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Pâtes aux moules et au safran
25 menit
Spaghetti carbonara express
25 menit
Salade de lentilles aux poivrons
40min