![Poulet mariné cuit sur la braise Poulet mariné cuit sur la braise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/274642.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 4 cives, coupées en tronçons de 5 cm
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 oignon doux, coupé en huit
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- le jus d'un citron vert
- le jus d'un citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poulet ouvert en crapaudine (demandez à votre boucher)
Le jour même
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sardines grillées
15min
Tacos de crevettes
1h
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Jus de grenade
20 Min
Poulet yassa
12 Std.
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 Std. 5 Min
Poulet à l'huile de sésame, sauce de soja et vin de riz
45 min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15 min
Brochettes de poulet et fenouil mariné à la thaïe
4 Std. 50 Min
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
1 Std. 20 Min
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Poulet à l'ail
50 Min