Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 4 cives, coupées en tronçons de 5 cm
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 1 oignon doux, coupé en huit
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- le jus d'un citron vert
- le jus d'un citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 poulet ouvert en crapaudine (demandez à votre boucher)
Le jour même
- ½ piment vert frais, épépiné et coupé en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55 min
Pommes de terre rôties (Betty) Métrique
1h 15 min
Poulet mesfioui
1h 20min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1h 15 min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 godz. 45 min
Poulpe mariné
7 godz. 5 min
Brochettes de poulet aux épices
2h 40min
Côtes de porc grillées, houmous d’artichaut et crudités
12 godz.
Vinaigrette au gingembre
10 dk
Brochettes de kefta
55 min
Crevettes à la chermoula
40 min