Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'ail
- 5 - 10 g d'aiguilles de romarin frais
- 90 g d'huile d'olive
- 800 g de gigot d'agneau désossé, en une seule pièce
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 200 g d'oignons, coupés en quartiers
-
1 ½ - 2
c. à café de fond de viande maison
of 1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun) - 1 c. à café de paprika doux en poudre (optioneel)
- 850 - 950 g d'eau
- 500 g de pommes de terre nouvelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Poulet à l'ail
50 Min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 godz. 50 min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 dk
Boulettes de viande, sauce aux airelles et purée de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Bœuf Stroganoff
1 Std.
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2 Std. 45 Min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 Std.