Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'eau
- 1 c. à café de sirop d'agave
- ½ sachet de levure boulangère sèche (3 g environ)
- 270 g de farine de grand épautre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
- 200 g de sauce tomate, cuisinée
- 4 fonds d'artichaut, à l'huile
- 4 champignons de Paris frais, en tranches
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 fromage de chèvre en bûche, en rondelles
- 50 g d'olives noires
- huile d'olive
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- roquette (facultatif)
- copeaux de parmesan (facultatif)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2580 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux légumes grillés et feta
1 Std.
Pizza aux palourdes
1h 45min
Quiche aux légumes de printemps
1h 35 min
Pizza au curcuma avec anchois, fleurs de courgette et oignons
2h 15min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Quiche aux crevettes et tomates
1 Std. 10 Min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1h 45min
Tarte au thon à la tomate
1 Std. 30 Min
Pizza végétarienne express
50min
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza romaine
1h 40min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h