Arancini aux restes de poulet et de risotto

Arancini aux restes de poulet et de risotto

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 60 g d'échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de beurre
  • 150 - 250 g de reste de poulet effiloché
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 600 g de reste de risotto
  • 75 g de farine de blé
  • 2 œufs battus
  • 250 g de chapelure
  • 1000 g d'huile de friture

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1185.8 mg
Eiwitten 42.3 g
Calorieën 4732.5 kJ / 1134.5 kcal
Vetten 67.8 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 26.3 g
Koolhydraten 85.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...