Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ c. à café de mélange d'épices d'arrabbiata
- 5 g d'ail en poudre
- 1 pincée de gros sel
- 1 c. à café de piment d'Espelette
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 102 kJ / 24 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 444 mg
Alternatieve recepten
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Omelette au cheddar à la truffe
30min
Mélange pour marinade de poulet ou pour assaisonner
5min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1hod.
Pizza à l'agneau et aux petits pois
1hod.
Marinade poisson - Inspiration méditerranéenne
5min
Œufs de couleur rouge-marron
55min
Travers de porc sauce barbecue
4 godz. 25 min
Omelette jambon-épinards
35min
Filet de poulet, petits pois et pommes de terre sous-vide
1 Std. 10 Min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 Min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min