Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 2 c. à soupe d'huile neutre, et un peu pour huiler
- 1 pincée de sel
La farce
- 3 biscottes
- 1 combava (le zeste râpé)
- 250 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
Le façonnage et la sauce
- 200 g d'eau
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de safran
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 265.6 kJ / 63.6 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 52.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce chien
10min
Tteokbokki au fromage
13 godz. 30 min
Ravioli au porc et chou chinois
6h
Empanadas au poulet
1 godz. 50 min
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55 min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20min
Granité ananas et gingembre
4 godz. 10 min
Acras de morue
24h
Crispy potatoes
50min
Poulet à la jamaïcaine
1h 40min
Dizé milé (beignets guyanais)
55 min
Crème de chou, morue, lardons et fromage de chèvre
12 godz.