Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 g de sel
- 120 g de mozzarella, en petits morceaux
- 40 g de tomates séchées, émincées
-
50
g de jambon fumé, en dés
of 50 g de lardons -
30
g d'olives noires dénoyautées, en lamelles
of 30 g d'olives vertes dénoyautées, en lamelles - 2 c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées, à votre choix (thym, romarin, origan)
- 3 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2608 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Bagels pizza
2u. 50min
Focaccia au romarin
2h 20 min
Pizza tressée à la tomate jambon et mozza
1h 55min
Ciabatta italienne
3u. 40min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Focaccia sauge et pommes de terre
2u. 50min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1u. 50min
Focaccia aux oignons
2j 15 menit
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Minifocaccias moelleuses
3u. 30min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3h 45min
Baguettines lardons et emmental
1h 25 min