Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 8 g levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 80, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel
- 75 g de chorizo, en petits dés
- 75 g d'emmental, en petits dés
- 75 g d'olives dénoyautées
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 880 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels allemands
2h 15min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Baguettines lardons et emmental
1h 25min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Baguette tradition
15h 25min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h