Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes, torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir, concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1140 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Praliné
30min
Financiers aux amandes
20min
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème dessert au chocolat
25min
Crème dessert au sirop d'érable
20min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
ATELIER menu 1
1h
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min