Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 25 g de beurre
- 75 g de lardons fumés
- 200 g de foies de volaille, déveinés et en morceaux
- 50 g de porto
- 25 g de noix décortiquées, concassées
- 25 g de pruneaux dénoyautés, en morceaux
- 500 g d'eau
- 400 g de potimarron, en tranches
- 4 cailles
- 12 tranches de bacon
- 4 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 bouquet de thym frais, effeuillé
- huile de tournesol, pour la cuisson
- 5 champignons de Paris frais, émincés
- ½ c. à soupe de fécule de maïs
- 1 pincée de sel
- 100 g de vin blanc
- 200 g de crème liquide entière
- 100 g de fond de volaille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3079 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
35 Min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20min
Frozen piña colada ananas, coco
2 godz. 5 min
Mélange pour marinade de viande
5 Min
Ramen carbonara
25min
Soupe ananas-litchi
10min
Virgin caïpirinha
15min
Granité amande-citron
10min
Sangria glacée (Majorque)
4 godz. 10 min
Glace amarena
3h 15min
Nectar ananas-litchi-abricot
5 Min
Riz au lait (Arroz con leche)
3 Std.