Glace à la violette
TM6

Glace à la violette

5.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

La veille

  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Voeding
per 100 g
Calorieën
748.5 kJ / 178.9 kcal
Eiwitten
3.4 g
Koolhydraten
13 g
Vetten
12.6 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
0 g
Natrium
42.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten