Glace à la violette

Glace à la violette

4.4 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
850 g

Ingrediënten

La veille
  • 4 jaunes d'œufs
  • 20 g de sucre en poudre
  • 500 g de lait entier
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de sirop de violette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 42.6 mg
Eiwitten 3.4 g
Calorieën 748.5 kJ / 178.9 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...