Apparaten en accessoires
Glace à la violette
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
850 g
Ingrediënten
La veille
-
4 jaunes d'œufs
-
20 g de sucre en poudre
-
500 g de lait entier
-
200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
20 gouttes de colorant alimentaire violet (voir "Conseil(s)")
-
150 g de sirop de violette
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
42.6 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
748.5 kJ /
178.9 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Napolitain
4u. 20min
Glace dulce de leche
12u. 20min
Jus de pommes
20min
Bûche aux cookies et chocolat blanc
24u. 30min
Iles flottantes à la pistache
1u.
Glace sundae nappage caramel
3u. 35min
Macarons à la vanille
3u.
Minitiramisus aux speculoos
3u. 20min
Mousse minute à la framboise
5min
Chocolat liégeois
4u. 30min
Crème glacée caramel et cacahuète
3u. 20min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min