Bûche glacée au pralin d'amande

Bûche glacée au pralin d'amande

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u.
8 parts

Ingrediënten

  • 150 g d'amandes émondées
  • 250 g de sucre en poudre
  • 30 g de beurre doux
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 1070 g d'eau
  • 50 g de vinaigre
  • 250 g de chocolat noir en morceaux
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
  • 270 g de lait concentré sucré
  • sucre glace pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Natrium 83.3 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 3504 kJ / 837 kcal
Vetten 55.1 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 28.3 g
Koolhydraten 78.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...