Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes crues
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux
- 1 c. à café de jus de citron
- 1070 g d'eau
- 50 g de vinaigre
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
- 270 g de lait concentré sucré
- sucre glace pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3504 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 55.1 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 83.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcakes à la violette
1h 50 min
Biscuits domino
2h 20min
Babka chocolat-caramel
3h
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Cocktail du printemps
5 min
Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette
45min
Petits pains aux figues
3h 40min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1h 40min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15 min
Cocktail jamaïcain
10 min
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Cupcakes araignée
55min