Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'amandes crues
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g de beurre doux
- 1 c. à café de jus de citron
- 1070 g d'eau
- 50 g de vinaigre
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide (type Fleurette)
- 270 g de lait concentré sucré
- sucre glace pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3504 kJ / 837 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 55.1 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 83.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolats de Noël
1 Std.
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h
Crêpes soufflées japonaises
40 Min
Babka salé au saumon fumé
4 Std.
Punch de Noël sans alcool
10min
L'histoire Vorwerk
Geen beoordelingen
Bûche salée au saumon
3 godz.
ATELIER menu 2
1 Std.
L'aventure Vorwerk
5min
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1 Std.
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min