Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 300 g de pois blancs secs, type pois du Cap (voir "Conseil(s)")
Le jour même
-
2
piments verts frais
of 2 c. à café de purée de piment - 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 c. à café de sel
-
5
feuilles de curry, séchées
of le zeste d'un citron vert - 3 c. à soupe de coriandre fraîche, hachée
- 1 ½ c. à soupe de cumin en poudre
- ¼ de c. à café de curcuma en poudre
- ½ banane bien mûre, en morceaux
- ½ botte de ciboules, émincée
- 60 g de fécule de maïs
- huile de friture, pour la cuisson des galettes
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 124.7 kJ / 29.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 103.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rougail dakatine, piment et coriandre
15min
Pain cétogène à la farine de coco
50min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30min
Poulet à la cubaine
40min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Crème banane-tapioca
45min
Nems au poulet sauce Buffalo
1h 30min
Pâte Tikka
1h
Pad thaï au poulet
2h
Cheese naans au curry et à la coriandre
3h 5min
Cheese naan indien
2h 40min