
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 5 œufs
La farce
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 200 g de poivron rouge coupé en lanières
- 60 g d'olives vertes dénoyautées coupées en rondelles
- 1 c. à café de paprika
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ - ¾ c. à café de poivre moulu
- 400 g de filets de poulet, sans peau coupés en morceaux (2-3 cm)
La pâte à empanadas
- 390 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 120 g de beurre coupé en morceaux
- 1 œuf
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de vinaigre (optioneel)
- 1 jaune d'œuf battu avec 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 183.2 kcal / 766.6 kJ
- Eiwitten
- 9.4 g
- Vetten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Natrium
- 261.9 mg