Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte d'épices
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 3 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile végétale
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- 1 c. à soupe rase de graines de cumin
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 piment oiseau frais ou sec
- le jus d'un citron vert
Le poulet
- du sel
- du poivre moulu
- 4 blancs de poulet, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Tajine de boulettes de poulet, sauce tomate épicée
1h 45min
Crevettes à la chermoula
40min
Brochettes de kefta
55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Brochettes kebab sauce aux pêches
25min
Brochettes tandoori, raïta de concombre
40min
Salade de poivrons marinés et petits pains marocains
1h 35min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet mariné cuit sur la braise
12 godz.
Keftas grillées
45min
Samoussas de légumes épicés
55min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min