Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 190 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'herbes aromatiques fraîches mélangées (basilic, cerfeuil, persil)
- 90 g d'huile d'olive
- 1200 g d'eau
- 12 asperges vertes, nettoyées et coupées en morceaux
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 200 g de pois gourmands, coupés en deux
- 400 g de pâtes sèches, type penne
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2322 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Légumes au quinoa
50min
Riz au basilic thaï
1h
Salade chaude de pommes de terre
40min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45min
Trofie au pesto
40min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Bowl de légumes tout vert
50min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45min
Salade de pomme de terre, olives, feta et herbes fraîches
1h
Salade de riz complet aux champignons et noix
45min