Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de feuilles de persil frais, équeuté
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 100 g d'huile d'olive
- 660 g d'eau
- 500 g de poivrons rouges, coupés en lamelles
- 200 g de poivron vert, coupé en lamelles
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 500 g de tomates, en petits dés
- ½ sachet de levure boulangère sèche
- 125 g de farine de blé, et un peu pour les mains
- 125 g de semoule de blé dur fine, et un peu pour saupoudrer
- ½ c. à café de piment en poudre
- 10 brins de feuilles de thym frais, effeuillés
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2367 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Soupe harira
40min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Poulet mesfioui
1h 20min
Poivrons marinés
55min
Poivron farci à l'indienne
45min
Carottes marinées à la menthe
25 Min
Salade de carottes, pesto de coriandre
35 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Zaalouk d’aubergine
45min
Pastilla
2 Std. 20 Min
Salade de poivrons confits à la tunisienne
50 Min