Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes, pelées et coupées en rondelles
- 200 g de coings, pelées et coupées en huit
- 400 g de pommes de terre, épluchées et coupées en deux
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de coriandre fraîche
- 1 c. à café de graines de sésame (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Nage de poissons à la coriandre
1 godz. 45 min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1 godz. 45 min
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Tajine d'agneau aux coings
1h
Tajine de daurade au citron confit
40 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Couscous de veau
1h 25min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min.