Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de biscuits à l'avoine, nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
- 200 g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
- 1 - 2 c. à café de jus de citron, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1394 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4h 45min
Petites mousses Passion
3h 20min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3 godz. 30 min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min