Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2784 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 52 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 188 mg
Alternatieve recepten
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min