Compatibele versies
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g d'eau
- 350 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 3 tranches fines de pancetta
- 25 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 429.7 mg
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Soupe de melon au magret de canard
3 godz. 15 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min