Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
2 portions

Ingrediënten

  • 40 g de pain complet en petits morceaux
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
  • 130 g d'eau
  • 350 g de chair de melon en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 tranches fines de pancetta
  • 25 g de pignons de pin
  • quelques feuilles de basilic frais

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 429.7 mg
Eiwitten 10.1 g
Calorieën 1925 kJ / 460.1 kcal
Vetten 36.3 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 26.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...