Compatibele versies
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pain complet, en petits morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g d'eau
- 350 g de chair de melon, en morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- 3 tranches fines de pancetta
- 25 g de pignons de pin
- quelques feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 429.7 mg
Alternatieve recepten
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho de melon
10 min.
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min.
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Mille-feuille de tomate et mozzarella
25 min.
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min.
Gaspacho concombre-feta
10 min.
Soupe de fraise à la menthe
15 min