Compatibele versies
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 calabaza mantequilla, (aprox. 700 g), con las puntas cortadas, cortadas en cuartos a lo largo, sin pepitas y cortadas en forma circular para que quepan en el alimentador
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 250 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de salchicha italiana, en trozos
- 150 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- sal, al gusto
- 150 g Gorgonzola dulce (suave)
- hoja de perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Croquetas de patata
45min
Pan francés
20 Min
Agua de melón y guayaba
10 min
Sandwich arcoíris
Geen beoordelingen
Chocolate blanco rallado fino (polvo de chocolate, 70-200 g)
Geen beoordelingen
Papas con chorizo
40min
Focaccia de jitomate
1h
Pizza
1h
Agua de pepino y limón
10 min
Pozole Blanco
1h
Esquites
30min