Apparaten en accessoires
Porchetta al horno con salsa de ciruela
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porciones
Ingrediënten
Salsa de ciruela
-
100 g de azúcar mascabado
-
500 g de ciruela pasa deshuesada en mitades
-
100 g de vino tinto
-
1 anís estrella
-
1 cdita de sal
Porchetta
-
2 cditas hierbas finas
-
2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
-
hojas de tomillo fresco las necesarias para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
17160 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
4875 kJ /
1161 kcal
Vetten
71 g
Vezels
62 g
Verzadigd vet
26 g
Koolhydraten
233 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Sensor
43 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Espirales de manzana con chocolate
6u.
Creme Brulee de champán
3u.
Trifle de verano de ricotta y bayas
30min
Vodka de arándano y cerebro de zombi
5min
Margarita
5min
Mayonesa
5min
Malteada de fresa
5min
Helado de fruta
5min
Mayonesa
10min
Helado de mousse de chocolate
3u.
Tormenta frappeada
10min
Agua de Horchata
5min