Apparaten en accessoires
Nurkorn-Brot
Voorbereiding. 20min
Totaal 13u. 30min
30 Scheiben
Ingrediënten
Vorbereitung
-
Haferflocken, glutenfrei180 g
-
Kürbiskerne150 g
-
Sonnenblumenkerne120 g
-
Leinsamen, braun geschrotet55 g
-
Sesam35 g
-
Chiasamen20 g
-
Hirseflocken10 g
-
Flohsamenschalen gemahlen15 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 Scheiben
Natrium
1230 mg
Eiwitten
110.5 g
Calorieën
11456 kJ /
2737 kcal
Vetten
181.1 g
Vezels
73.4 g
Verzadigd vet
28.2 g
Koolhydraten
169.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Linsenchips
1u.
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3u. 40min
Saatenbrot
2u.
Proteinriegel
2u.
Apfel-Dattel-Früchtebrot (glutenfrei)
1u. 20min
Paprika-Linsen-Hummus
25min
Proteinbrot
1u. 15min
Bananen-Haferflocken-Kekse
30min
Erdnuss-Ecken
2u.
High Protein Brot (glutenfrei)
9u. 30min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5u. 20min
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10min