Compatibele versies
Pappardelle de calabaza con pesto de avellanas y brócoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 4 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de pulpa de calabaza
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 2 dientes de ajo
- 50 g de avellanas tostadas
- 5 hojas de salvia fresca
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 907 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 8.28 g
- Vetten
- 18.45 g
- Vezels
- 4.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 Min
Lasaña de soja a la florentina
1 Std. 30 Min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 Min
Guiso de verduras de raíz
1h 40min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2h 50min
Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga
35 Min
Berenjenas con salsa de miso
50 Min
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 Min
Crumble de verduras con frutos secos
1 Std.
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 Min
Pilaf de lentejas y bulgur con calabaza
50 Min