Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo dashi
- 2 trozos de alga kombu
- 1000 g de agua
- 2 cucharadas de copos de bonito deshidratado (katsuobushi)
Sopa de miso
- 1 cucharada de alga wakame deshidratada
- 80 g de pasta miso blanco (shiro miso) o rojo (aka miso)
- 4 setas shiitake frescas (cortadas en láminas, sin tronco)
- 200 g de tofu firme (cortado en dados de 1 cm)
- 2 de cebolletas rectas tiernas (cortadas en rodajas finas diagonales)
-
3
pellizcos de ito togarashi (mezcla de 7 especias japonesa)
of 3 pellizcos de condimento de chile en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 323.7 kJ / 77.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de chile vegetarianos
30 dk
Curry indio de verduras
40 dk
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45 Min
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 min
Sopa thai de pollo
30 dk
Rollitos de jade (rollitos vegetales)
25 dk
Sopa asiática de verduras con tofu
1h 30min
Sopa de miso con vegetales
20 dk
Kimchi de verduras
48h
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25 dk
Sopa de miso
25 dk
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min