Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, tylko liście
- 180 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 3 ząbki czosnku
- 10 g oliwy z oliwek
- 600 g pomidorów, bez skóry, pokrojonych w ćwiartki
- 250 g czerwonej soczewicy, suszonej
- 200 g wody
- ¾ łyżeczki soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 2 - 3 szczypty papryki ostrej, mielonej
- 300 g bakłażana, pokrojonego w 1 cm plastry
- 300 g cukinii, pokrojonej w 1 cm plastry
- 80 - 100 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1113 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpety z soczewicy z makaronem w sosie pomidorowym
1óra
Gratin z czerwoną soczewicą, bakłażanem i cukinią
1óra 10p
Placuszki pomidorowo-ciecierzycowe
40 min
Kociołek jaglany z warzywami i kiełbaskami sojowymi
14 Std.
Peruwiańskie quinotto
35p
Ragout z soczewicą i burakami
2 godz. 10 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2h 30min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1óra 10p
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Bakłażany nadziewane kaszą kuskus
50p
Warzywna zapiekanka z kaszą bulgur
1u. 35min
Zapiekanka z soczewicy
1 Std. 20 Min