Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g wody
- 30 g wodorostów kombu, pokrojonych na kawałki
- 10 g płatów wodorostów wakame, suszonych, pokrojonych na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 150 g pora, tylko białej części, pokrojonej w 1 cm plastry
- 60 - 80 g pasty miso, białej (shiromiso)
- 200 g tofu, miękkiego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 411 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Peruwiańskie ceviche
1u. 15min
Kokosowy chłodnik z awokado
15 min
Koreański ramen z tofu
50 min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1h 5min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1u. 10min
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
50 min
Zupa Pho
1h 20min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1u. 30min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45min
Zupa miso z warzywami
30min