Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g wody
- 30 g wodorostów kombu, pokrojonych na kawałki
- 10 g płatów wodorostów wakame, suszonych, pokrojonych na kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 150 g pora, tylko białej części, pokrojonej w 1 cm plastry
- 60 - 80 g pasty miso, białej (shiromiso)
- 200 g tofu, miękkiego, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 20 g szczypiorku, świeżego, drobno pokrojonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 411 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Azjatyckie spring rolls
1h 20min
Makaron gryczany soba z warzywami i tofu
50min
Sałatka z wodorostów wakame z grzybami mun i sezamem
45min
Wegetariańskie chop suey
1 Std. 5 Min
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40min
Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem
1 Std. 5 Min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10 min
Japońska zupa ramen
1u. 50min
Zupa miso z warzywami
30min
Koreański ramen z tofu
50min
Zupa Pho
1h 20min