Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g grzybów, suszonych, mieszanych, np. mun, shiitake, enoki
- 400 g wody, wrzącej
- 20 g oleju sezamowego
- 20 g oleju ryżowego
- 150 g cebuli, pokrojonej w piórka
- 200 g marchewki, pokrojonej w słupki (3 cm x 3 mm)
- 120 g pora, pokrojonego w 3 mm półplastry
- 100 g pędów bambusa, z puszki, odsączonych z zalewy
- 130 g kiełków soi, świeżych
- 25 g sosu sojowego
- 1 szczypta soli
- 1 szczyptę pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki przyprawy chińskiej 5 smaków, w proszku
- 1 łyżka ziaren sezamu, do posypania (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1107.3 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wegetariańskie curry ziemniaczane z kalafiorem (aloo gobi)
1h 10min
Curry z warzywami
1 godz. 25 min
Ryż po indonezyjsku (Nasi goreng)
1 godz. 20 min
Ragout z marynowanym tofu
1 godz. 40 min
Pikantne zielone curry z pieczonym ryżem
1 godz. 15 min
Curry z tofu i aromatycznym ryżem
1h 30min
Zupa miso
45 min
Wegetariańskie chili
1h 5min
Warzywne curry z mleczkiem kokosowym
50 Min
Orientalna zupa z makaronem i sajgonki na parze
1h
Zupa miso z warzywami
30 min
Dal makhani
13h 20 min