Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g ziaren sezamu, białego
- 700 g wody
- 2 łyżeczki pasty miso, białej (shiromiso)
- 150 g różyczek brokułu
- 150 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 100 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 150 g makaronu soba
- ¾ opakowania tofu, średnio twardego (ok. 150 g), pokrojonego w 1 cm kostkę
- 50 g octu ryżowego
- 60 g sosu sojowego, jasnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1025 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry z tofu i aromatycznym ryżem
1u. 30min
Azjatyckie spring rolls
1h 20min
Kotlety sojowe
40min
Zupa miso
45min
Peruwiańskie quinotto
35 min
Wegetariańskie chop suey
1 Std. 5 Min
Makaron po liguryjsku
45min
Wege Tex-Mex z brązowym ryżem
1h 10 min
Crumble po indyjsku
1h 20min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55 Min
Ryż po indonezyjsku (Nasi goreng)
1h 20min
Azjatycka zupa warzywna z tofu
1u. 30min