Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g imbiru, świeżego korzenia, obranego, pokrojonego na kawałki
- 50 g orzechów nerkowca, niesolonych
- 80 - 100 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki
- 160 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 100 g żółtej papryki, pokrojonej na kawałki
- 110 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 1 ząbek czosnku
- 50 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 250 g ryżu brązowego, długoziarnistego
- 500 g wody
- 100 g mleka kokosowego
- ½ pęczka kolendry, świeżej, tylko liście (ok. 5 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1955 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragout z marynowanym tofu
1h 40min
Dal makhani
13sa 20 dk
Peruwiańskie quinotto
35min
Boliwijski pilaw ryżowy
45min
Ragout z soczewicą i burakami
2 godz. 10 min
Kolorowa zapiekanka z soczewicą
1 Std. 30 Min
Curry ziemniaczane (Ala hodi)
40min
Fasolotto z kalafiorem
13hod. 55min
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50min
Dal z soczewicy z mlekiem kokosowym
45min
Crumble po indyjsku
1hod. 20min
Curry z bakłażana, szpinaku i soczewicy
25min